Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cutting at the highest levels

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet manual pentru manipulari piese de pana la 2 tone MaxX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MaxX 250
Out Of stock
Descriere
Magnet manual Maxx 250 pentru manipulari  piese
Greutatea maxima garantata (kg) - 250
Greutatea maxima de testare (kg) - 750
Grosimea Minima (mm) - 20
Greutatea Magnetului/ Dispozitivului - 6.0
Compact si rezistent:
incarcatura de proba este de pana la 150 de ori greutatea corpului dispozitivului de ridicat .Aceasta putere incredibila fata de raportul de greutate este oferita de circuitul Tecnomagnete cu magnet dublu (rotor si stator) si constructia monobloc revolutionara.

Cea mai practica, sigura si economica metoda de ridicare a incarcaturilor feroase.
Caracteristici si performanta de neegalat pentru o dezvoltare de amploare in domeniul ingineriei.

Dimensiunile absolut compacte si greutatea redusa, puterea mare si siguranta absoluta a muncii sunt calitatile care fac din MaxX solutia ideala pentru fabricile industriale de dimensiuni mari si mici, cu costuri de operare aproape de zero si profit rapid.

Este disponibila o gama de 5 modele cu capacitate de ridicare cuprinsa intre 250 kg (550 lbs) si 2000 kg (4450 lbs).
Usor de folosit si de administrat, ofera avantaje impresionante datorita eficientei si productivitatii sporite intr-o serie mare de aplicatii, chiar si atunci cand spatiul de manevrare este limitat si exista o gama restransa de echipamente de ridicat.

Ideal pentru manevrarea pieselor de prelucrat la masiniunelte si la operatiunea de taiere oxiacetilenica, pentru placi, blocuri de tabla si de fier, la lucrarile structurale din otel si constructiile efectuate pe santierele navale, la lucrarile in otel si in centrele de distributie, pentru schimbarea sculelor folosite in cadrul productiei si, in general, pentru toate cerintele atelierelor mecanice moderne.

Putere in conditii de siguranta
Magnetii permanenti de mare energie asigura o mare putere concentrata si constanta pentru o perioada nelimitata de timp. Factorul de siguranta de 3:1 al incarcaturii recomandate din incarcatura de proba asigura conditii de lucru optime chiar si in prezenta unor intrefieruri de exploatare semnificative lui. Puterea magnetica ridicata a MaxX este demonstrata de rezistenta opusa de maneta atunci cand conditiile de incarcare nu sunt perfecte.
in acest mod MaxX avertizeaza cu privire la un pericol potential.

Putere concentrata
Circuitul ‘coroana neutra’, patent de baza al tuturor produselor Tecnomagnete, permite canalizarea fluxului magnetic doar prin zona polara, adica, atunci cand este necesara puterea, acesta asigura o performanta constanta, optima, in timp ce absenta totala a dispersiei magnetice ajuta la evitarea atractiei nedorite exercitate de incarcaturile adiacente.

Fiabilitate
Singura piesa mobila, rotorul, isi are punctul de sprijin pe rulmentii cu bile si nu dezvolta contact fizic in timpul rotatiei.
invelisul de nichel al tuturor pieselor din otel previne formarea ruginii, imbunatateste durata de viata a componentelor si asigura o rezistenta mai mare a suprafetei in zona polara permitand mentinerea unor conditii optime de contact cu incarcatura si protectia suprafetelor prelucrate.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura