Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cutting at the highest levels

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem taiere cu plasma Powermax 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hypertherm
Cod produs
059530
Out Of stock
Descriere
Sistemul Powermax125

Powermax125 este un sistem de taiere cu plasma de 125 A extrem de portabil, pentru taiere manuala si mecanizata, adecvat pentru o gama vasta de aplicatii.

Sistemul Powermax utilizeaza aer sau nitrogen pentru a taia metale conductive electric, precum otel slab aliat, otel inoxidabil sau aluminiu. Tehnologia Smart Sense permite reglarea automata a presiunii gazului in functie de modul de taiere si de lungimea cablului pistoletului pentru o taiere optima.

Powermax125 este recomandat pentru grosimi de metal de pana la 44 mm, poate taia grosimi de pana la 57 mm si poate perfora grosimi de pana la 25 mm.

FastConnect permite conectarea rapida a pistoletului la sursa de alimentare cu ajutorul unui buton de actionare pentru inlocuirea rapida a pistoletului.

Sistemul tipic pentru taiere manuala Powermax125 include un pistolet manual Duramax Hyamp 85, impreuna cu un set initial de consumabile, o cutie cu electrozi si duze de rezerva si un cablu de masa. Materialele de referinta includ: manualul de utilizare, fisa de configurare rapida, fisa de inregistrare, DVD-ul de configurare si manualul pentru protectia muncii.

Sistemul tipic pentru taiere mecanizata Powermax125 include un pistolet pentru taiere mecanizata Duramax Hyamp 180 de dimensiuni normale, impreuna cu un set initial de consumabile, o cutie cu electrozi si duze de rezerva, un cablu de masa si o cutie cu butoane pentru comanda de la distanta.

Materialele de referinta includ: manualul de utilizare, fisa de configurare rapida, fisa de inregistrare, DVD-ul de configurare si manualul pentru protectia muncii.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura